Gæsterne siger..............

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Heidi, d. 15-06-2021
Lige hjemvendt fra en pragtfuld tur. Lejligheden ligger lige i byens navle. Du føler dig hjemme straks du træder indenfor. Rigtig gode senge, dyner og puder. Bad gastein har bare vundet mit hjerte - så ikke sidste gang jeg har været der. Både lejlighed og beliggenhed får top point af mig
E-mail:
Skrevet af Marianne Skovengaard, d. 15-06-2021
Er lige vendt hjem efter en forlænget weekend i denne skønne lejlighed. Lejligheden er perfekt til det lidt større selskab - vi var 11 kvinder afsted (og det siger jo ikke så lidt).
Må sige, at Bad Gastein kan noget helt specielt -og det er ikke sidste gang, jeg har besøgt denne super flotte lejlighed. Den ligger perfekt til alt - butikker, skøn natur og liften til toppen af bjerget.
Naturen er noget af det smukkeste jeg længe har set.
Tak til Ann-Beth og Lars for at lukke jeres "hjem" op for os <3
E-mail:
Skrevet af Camilla Drabo, d. 14-06-2021
Et helt igennem fantastisk sted! Bad Gastein har vundet mit hjerte. Byen kan bare noget helt specielt og har uden sammenligning den smukkeste natur og omgivelser. Lejligheden er helt perfekt i størrelsen, der er alt man skal bruge og den emmer af æstetik, hygge og rummelighed. Derudover besidder den en stor terrasse med den smukkeste udsigt til bjergene. Der er kort gåafstand til butikker, cafeer, natur mm. alt ligger lige i nærheden. Vi var 11 kvinder afsted og det er allerede blevet en fast tradition <3 Tak!
E-mail:
Skrevet af Tina David, d. 18-08-2020
Fem ud af fem stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har haft en super dejlig sommerferie med et par venner, i denne helt igennem rummelig og gennemførte lejlighed med en helt malerisk udsigt og ovenikøbet ligger i et dejligt område. Det ligger helt fast vi kommer tilbage. Kh Søren og Tina
E-mail:
Skrevet af Suzanne Olesen, d. 03-03-2020
Super god lejlighed med masser af plads selvom man er flere familier på skiferie.
Køkkenet er udstyret med alt hvad der er behov for.
Placeringen er perfekt i forhold til de gode restauranter.
Gåturen op til Stubnerkogel hver morgen, får lige gang i benene og hovedet.
Vi kommer helt sikkert igen! :o)
E-mail:
Skrevet af Sandra Stendal, d. 24-02-2020
Fantastisk lejlighed, som bare er i orden og fungerer så godt til flere, der rejser sammen. Standard, udstyr og rengøring er altid tip-top. Og udlejer sætter en ære i en høj service. Endnu en gang mange 1000 tak for lån, vi "ses" igen til næste år. De bedste anbefalinger herfra. Kh :-)
E-mail:
Skrevet af Hanne Steinmetz, d. 11-02-2020
Super skøn lejlighed, hvor der er alt hvad man har brug for. Der var god plads til os alle sammen så vi både kunne være sammen og hver for sig. Fantastisk udsigt til bjergene, god beliggenhed til byen og nemt at komme til skibus som kører ofte. De varmeste anbefalinger herfra :-)
E-mail:
Skrevet af Bugge-Stener Dyeremose, d. 24-01-2020
Helt igennem fantastiske mennesker, imødekommende, hurtige tilbagemeldinger på mail - intet at sætte en finger på, hverken det ene eller andet sted, vi tager helt sikkert "chancen" igen en anden gang😍😂🙌.
E-mail:
Skrevet af Pernille Ringvad Andersen, d. 17-09-2019
Virkelig dejlig lejlighed, hvor man hurtigt føler sig hjemme. Der er hyggeligt og der er alt, hvad man har brug for. Fra den dejlig store terrasse, er der den mest fantastiske udsigt over byen og den flotte natur 🤗
Vi har haft den skønneste ferie, og kommer helt sikkert igen ❣️
Skrevet af Thomas Henriksen, d. 09-08-2019
Har besøgt lejligheden mere end 10 gange og glæder mig hver gang. Super indretning, fantastisk natur , en lejlighed hvor alt er fint og flot, intet mangler. Har været der både sommer og vinter. Kommer igen til september.
E-mail:
Skrevet af Lisbet Stormly, d. 30-07-2019
Dejlig lejlighed, skøn natur og en fantastisk betjening♥️♥️♥️♥️♥️5 hjerter fra os
Anbefaler gerne til andre.
E-mail:
Skrevet af Helle Hove , d. 22-07-2019
Dejlig lejlighed. Super fin.
Alt var bare så fint og der manglede ikke noget.
Vi var alle meget positive overrasket.
God plads til alle.
Helt sikkert vi vender tilbage igen.
Tak for lån af jeres skønne lejlighed
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Thomas Daugaard, d. 13-04-2019
Den perfekte lejlighed til den perfekte skiferie. Lejligheden har alt, 3 soveværelser med plads til at sove 10 voksne, 3 badeværelser, et fuldt udstyret køkken, stor stue/alrum og en stor altan med en fantastisk udsigt. Jeg har nu været her 7 gange og lejligheden er altid ren og pæn og i tip top stand.
Lejligheden ligger også meget centralt i forhold til restauranter og natteliv, men uden at man bliver generet af støj, og der er kun en kort gåtur (op ad bakke ;o) til liften.
Det er hverken første eller sidste gang jeg har været her ;o)
E-mail:
Skrevet af Christina Lindblad, d. 27-03-2019
En super stor lejlighed med et veludstyret køkken/alrum.
Vores familie på 5 voksne har nydt vores sommerferie, hvor lejlighedens indretning med 3 soveværelser var perfekt til os. Altanen, hvorfra der er den fedeste udsigt, blev også flittigt brugt både morgen og aften.
Vi kommer helt sikkert igen, idet lejlighedens beliggenhed i centrum er perfekt til vores vandreture.
Skrevet af Christina Lindblad, d. 27-03-2019
En super stor lejlighed med et veludstyret køkken/alrum.
Vores familie på 5 voksne har nydt vores sommerferie, hvor lejlighedens indretning med 3 soveværelser var perfekt til os. Altanen, hvorfra der er den fedeste udsigt, blev også flittigt brugt både morgen og aften.
Vi kommer helt sikkert igen, idet lejlighedens beliggenhed i centrum er perfekt til vores vandreture.
E-mail:

Nyeste kommentarer

20.03 | 18:56

Hej Claus , det må være uge 9-2023: den koster DKK 13.900. Uge 9 er ledig. Bedste hilsner Annbeth

...
20.03 | 18:32

Er den 4-11 marts 2023 og hvad koster den?? Vh Claus

...
20.02 | 07:33

Hej Tanja, dejligt I har lyst til at komme tilbage😉 Desværre er den lejet ud i uge 7-2022. Ledige uger er: 1, uge 3, uge 4 & uge 11, hilsner annbeth

...
19.02 | 21:44

Er lejligheden ledig i uge 7 2022? Vi har i 2015 lejet den Iver nytåret og var ret begejstrede for den

...